Pro VitalHarmonia  

Elina Kakko
KM, musiikkipedagogi, jooganopettaja SJL, Via-Akatemian rajajooganopettaja

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      


TILATTAVISSA

koulutukset 
luennot, kurssit, workshopit, esittelyt
lauluilo-opetus ja lauluilo-hetki

Olen käynyt pitämässä luento- ja koulutustilaisuuksia Lapin ja Oulun alueella mm. opiskelijoille, kuoroille, yhdistyksille, yrityksille, terveydenhoitajille, opettajille sekä päiväkotien henkilöstölle. Vuosittain luennoin ja ohjaan workshop-työskentelyä Via-Akatemian kesäakatemiassa  Kerimäellä. 


Aiheena on ollut mm. toimiva ääni, voice massage-terapia, äänenmuodostus, bändilaulu, lauluilmaisu, laulajan kehon- ja mielenhoito, äänenkäyttö & -huolto (Toimiva ääni), vapauttava hengitys, jooga, ajatusjooga, joogan vaikutukset, sekä "terveyden monet tasot". 


Voit myös tilata "hellitys ja hiljentymishetken". Kanssani se tarkoittaa syvärentoutushetkeä äänimaljojen kera. Ohjattu rentoutus auttaa karistamaan arjen huolet pois. Mukaan voidaan liittää myös lempeitä joogaliikkeitä ja meditaatiota.


Lauluilo-laulatushetki tuo iloa ikäihmiselle tai toipilaalle. Voit tilata hyvää mieltä tuottavan hetken läheisellesi tai palvelutaloon ryhmälle. Käyntiin voidaan sisällyttää muitakin hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Katso lisää alla olevan linkin kautta.


Ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle ja ryhmällesi 

antoisan koulutuspäivän tai -viikonlopun.


Tilaa läheisellesi tai työpaikallesi lauluilo-hetki!