Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Koulutukset:
luennot, kurssit, workshopit, esittelyt

Olen käynyt pitämässä luento- ja koulutustilaisuuksia Lapin ja Oulun alueella mm. opiskelijoille, kuoroille, yhdistyksille, yrityksille, terveydenhoitajille, opettajille sekä päiväkotien henkilöstölle.  Aiheena on ollut mm. toimiva ääni, voice massage-terapia, äänenmuodostus, bändilaulu, lauluilmaisu, laulajan kehon- ja mielenhoito, äänenkäyttö & -huolto (Toimiva ääni), vapauttava hengitys, jooga, ajatusjooga, joogan vaikutukset sekä "terveyden monet tasot". 


Luennot:


Toimiva ääni - toiminnallinen luento. Mitkä tekijät vaikuttavat äänentuottoon ja äänen toimivuuteen? Miten voin helpommin saada ääneni kuuluviin? Miten voin auttaa ääntäni voimaan paremmin? Näihin kysymyksiin vastaa tämä luentopaketti, joka sisältää käytännön harjoituksia. Kesto 60-90 minuuttia. Luento sopii hyvin esim. koulutuspäivään. 


Terveytemme monet tasot - luento. Tavoitteena on valottaa terveyteemme vaikuttavia tekijöitä, huomioiden kaikki olemuspuolemme (fyysinen, psyykkinen ja henkinen). Luennon aihealueilla liikumme solutasolta kvanttiterveyskäsitykseen. Saat tietoa siitä, miten voit harmonisoida olemuksesi. Sopii terveydestään kokonaisvaltaisesti kiinnostuneille. Kesto 2 tuntia. Mikäli luentoon halutaan sisällyttää harjoituksia, kesto noin 3 tuntia.


Äänen parantavat mahdollisuudet. Luennolla kerron, kuinka äänellä ja musiikilla voi vaikuttaa omaan vointiin: eli terveyden palauttamiseen niin fyysislleä kuin psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Esittelen muutamia menetelmiä. Luento sisältää myös harjoituksia, joiden avulla oppii käyttämään omaa ääntään itsensä tasapainottamiseen ja kokonaisvaltaisen terveyden palauttamiseen. Kesto 2-3 tuntia. Voidaan pitää myös kahdessa osassa tai kahden päivän kurssina. 


Itsen löytäminen. Luento valottaa olemuksemme monia puolia ja tietoisuutemme tasoja. Itsekasvatuksen tärkeydestä ja sen merkityksestä. Osallistuja saa myös tietoa siitä, miten voi itse tasapainottaa eri olemuspuoliansa ja elää tasapainoisempaa elämää. Kesto 2 tuntia. Mikäli luentoon halutaan sisällyttää harjoituksia, kesto noin 3 tuntia.


Kurssit ja workshopit - aiheena terveyttä ja joogaa: 

toteutus viikonloppukurssina tai pidempänä jaksona. Voi tilata yhdistyksiin ja työpaikoille.


Harmonisoiva jooga. Virtaava joogaharjoitus keholle ja mielelle. Myös tuolijoogana mahdollista toteuttaa. Mukaan voidaan sisällyttää joogafilosofiaa, ajatusjoogameditaatiota ja muita meditaatioharjoituksia.


Vitaalisuutta ja terveyttä. Tämän kurssin erityistavoitteena on positiivisesti ja harmonisoivasti vaikuttaa kehon vitaliteettiin sekä tasapainottaa kehon toimintoja ja psyykkistä olemuspuolta. Kokonaisuuteen liittyy terapeuttisen joogan lisäksi myös muita itsehoidollisia tekniikoita. Kurssille voi valita teeman ja sisällyttää mukaan infopaketin teemaan liittyen.  Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. 


Rauhoittavaa joogaa, chantingia ja meditaatiota. Tavoitteena nukahtamisen helpottaminen ja puhdistavan syvän unen vaiheen mahdollistuminen. Rauhoittavat liikesarjat, laulaminen ja meditaatiot tyynnyttävät kehoa ja mieltä ja lisäävät kiitollisuuden tunnetta. Kurssiin voidaan sisällyttää "uni-infopaketti" eli tietoa nukahtamiseen ja nukkumiseen vaikuttavista tekijöistä.


Joogaa, ajatusjoogaa ja musiikkiaHyvää oloa meditoiden, joogaten ja musiikista nauttien, tietoa positiivisen ajatustaidon merkityksestä, sopusointuisesta elämästä ja käytännön harjoituksia.

Tämä on erilainen joogakurssi, jossa mukana on fyysisen joogaharjoituksen lisäksi laulua ja ajatustyömeditaatioita. Kurssi pitää sisällään myös infopaketin ajatusjoogasta.


Laulu- ja musiikkiworkshopit:

toteutus viikonloppukurssina tilauksesta.


Värähtelylääkettä! Vapauttavia ääniharjoituksia ja Hengen innoittamia lauluja. Yhdessä musisoiden, laulaen ja liikkuen vapautamme äänemme ja sielumme soimaan! Kurssi tarjoaa aimoannoksen värähtelylääkettä! Mitään erityistaitoja et tarvitse osallistuaksesi kurssille. Laulua ja rentoutusharjoituksia. Sopii hyvin kiireen kesyttäjäksi!


Kuorolaulajan taitokurssi. Mukanani kouluttamassa on laajan kokemuksen omaava kuoronjohtaja Jouko Kakko. Olemme tehneet yhteistyötä kuoro- ja musikaaliprojekteissa yli 20 vuoden ajan hyvällä menestyksellä. Tällä hetkellä Jouko Kakko johtaa Länsi-Pohjan musiikkiopiston nuorten lauluryhmää sekä on Laululeidien taiteellinen johtaja. 


Kadonneen sävelen metsästys. Workshop laulutaitonsa hukanneille.


Laulunopetus Lauluilo. Laulu- ja äänenmuodostusopetus. Kuoroille on mahdollista räätälöidä aivan omanalainen kurssinsa sisältäen esim. joogaharjoituksia laulajalle ja äänenhoidollisia vinkkejä.


Esittelyt, infopaketit n. 60 min.

Ajatusjooga eli Kirjeopisto Vian rajajooga


Haluaisitko yksinlaulutunneille? Klikkaa alla olevaa linkkiä!

Kiinnostuitko, innostuitko?