Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Elina Kakko
Curriculum Vitae

Hei, olen Elina Kakko. Olen kasvatustieteiden maisteri vuodelta 1993 ja musiikkipedagogiksi valmistuin 2003. Tällä hetkellä työskentelen Kemissä musiikkiopistossa musiikkipedagogina ja laulunopettajana sekä seutuopistossa kuoronjohtajana ja jooganopettajana. 


Olen Suomen Joogaliiton kouluttama SJL-jooganopettaja. Olen myös koulutettu hieroja ja voice massage-terapeutti sekä henkisen terapian ohjaaja ja reikimaster. 


Tällä hetkellä opiskelen rajajoogan / ajatusjoogan ohjaustaitoja Via-Akatemiassa sekä koko kehon refleksologiaa eli vyöhyketerapiaa Medika Novan koulutuksessa. Opiskelen ravintotiedettä ja ravintovalmennusta valikoiden erityisesti funktionaalisen lääketieteen asiantuntijoiden järjestämiä koulutuksia, kursseja ja kirjoja. Olen mukana funktionaalisen lääketieteen asiantuntijan Paula Heinosen koulutuksissa sitä mukaa kuin se on minulle mahdollista.


Energialääketiede, kehon symboliikka, sielupsykologia ja esoteerinen astrologia ovat myös tutkimisen kohteena. Erityinen mielenkiintoni kohdistuu parantumiseen, joka tapahtuu henkistä tietä, mikä ohjaa kaikkea opiskeluani ja toimintaani. 


Energialääketiedettä ja sieluastrologiaa opiskelen jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja kirjallisuuden avulla.  Sound-healing-menetelmiin minua ovat opastaneet mm  Jonathan Goldman, Dr. John Beaulieu ja Eileen McKusick. Acu-hoitoja ja acu-joogaa opiskelen Michaael Reed Gachin opissa. 


Joogapolkuni jatkuu rajajoogan muodossa. Via-Akatemiassa ohjaan ajatusjoogaa, joka on Kirjeopisto Vian rajajoogaa. Paramahansa Yoganandan opetuksia opiskelen Self Realization Fellowship-yhteisön jäsenenä. Jooga tarkoittaa minulle yhteyttä Ykseyteen ja sen kokonaisvaltaista oivaltamista.


Työn alla on kirja joogan harmonisoivista vaikutuksista ja sen julkaisee Via-Akatemian säätiö. Olen kirjoittanut useita artikkeleita joogasta, joogafilosofiasta ja henkisestä tiestä.  Kirjoittaminen on tärkeä osa työtäni ja toivon sen avulla palvelevani kanssakulkijoitani. 


Olen kouluttautunut ahkerasti jo vuosien ajan käymällä erilaisilla kursseilla: mm. shiatsu- ja meridiaanioppi, intialainen päänhieronta, ravitsemuskurssit, Alexander-tekniikka, Sound-Healing ja henkinen astrologia. Luonnollisesti erilaiset laulu- ja musiikkikurssit ovat kuuluneet myös kouluttautumiseeni. Opiskelu on minulle elämäntapa ja nautin tiedon hankkimisesta ja sen soveltamisesta käytäntöön. Olen tahtonut päästä yhä syvemmälle ihmisen toimintarakenteisiin: niihin, mitkä ovat mitattavissa ja myös niille alueille, jotka ovat vielä mittaamisten saavuttamattomissa.


Toiminimeni on toiminut vuodesta 2006. Olen käynyt kurssittamassa ja kouluttamassa työ- ja harrastusyhteisöjä pääasiassa Meri-Lapin alueella mutta myös muuallakin Suomessa. Koulutuspalvelun lisäksi toiminimeni tarjoaa hyvinvointipalveluita konsultaation ja terapioiden muodossa. 


Olen kiinnostunut ihmisen kaikista olemuspuolista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä, miten ihminen voi löytää elämällensä valoisamman ja syvemmän tarkoituksen.  Autan avunetsijöitä oman kokemukseni (niin tiedollisen, taidollisen kuin elämänkokemuksellisen) kautta ja parhaalla mahdollisella tavalla. 


- Mahdollisuutena vitaalinen ja harmoninen elämä!

Yhteydenotot Elina Kakko +358505622688 provitalharmonia@gmail.com 

Mikäli en voi vastata puhelimeen, jätäthän minulle viestin.