Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Elina Kakko
Curriculum Vitae

Hei, olen Elina Kakko. Olen kasvatustieteiden maisteri vuodelta 1993 ja musiikkipedagogiksi valmistuin 2003. Tällä hetkellä työskentelen Kemissä musiikkiopistossa musiikkipedagogina ja laulunopettajana sekä seutuopistossa kuoronjohtajana ja jooganopettajana. Opetan rajajoogaa eli ajatusjoogaa Via-Akatemiassa.


Olen Suomen Joogaliiton kouluttama SJL-jooganopettaja. Olen myös koulutettu hieroja ja voice massage-terapeutti sekä henkisen terapian ohjaaja ja reikimaster. 


Opiskelen koko kehon refleksologiaa eli vyöhyketerapiaa Medika Novan koulutuksessa ja opintoni ovat loppusuoralla. Kun ajankäyttöni sallii, opiskelen myös ravintotiedettä valikoiden erityisesti funktionaalisen lääketieteen asiantuntijoiden järjestämiä koulutuksia, kursseja ja kirjoja. Olen mukana funktionaalisen lääketieteen asiantuntijan Paula Heinosen verkkokoulutuksissa sitä mukaa kuin se on minulle mahdollista.


Energialääketiede, kehon symboliikka, sielupsykologia ja esoteerinen astrologia ovat myös tutkimisen kohteena.  Energialääketiedettä ja sieluastrologiaa opiskelen jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja kirjallisuuden avulla. Sound-healing-menetelmiin minua ovat opastaneet mm  Jonathan Goldman, Dr. John Beaulieu ja Eileen McKusick. Acu-hoitoja ja acu-joogaa opiskelen Michaael Reed Gachin opissa. 


Joogamuodoista koen omakseni rajajoogan. Kirjeopisto Vian rajajoogakurssin aloitin vuonna 2008. Tunnistin heti tämän rajajoogametodin omakseni. Kurssin alkuvaiheessa ohjeistettu yhteys Valkeaan Veljeskuntaan oli ensimmäinen tunnusmerkki minulle niin kuin myös korkeampien olemuspuolien läsnäolo harjoituksessa. Looginen ja positiivinen ajattelutaito vetosivat myös minuun, sillä olen aina ymmärtänyt niiden molempien tärkeyden ihmisen ajattelussa ja toiminnassa. Rajajoogan mantrat ovat avanneet itseni ja elämän ymmärtämystä. Olen oppinut tietoisesti työskentelemään eri olemuspuolieni kanssa ja se on auttanut selviytymään vaikeidenkin ajanjaksojen läpi. Suhde Ikuiseen Itseen on nyt vahva. Vialaisen yhteisön sinnikäs työskentely hyvyyden voimien nostamiseksi maapallolla on vaikuttanut minuun suuresti. Sitoutuminen rajajoogaopettajan työhön on tapahtunut vähitellen henkisen kasvamiseni myötä. Tätä arvokasta kasvunpolkua en vaihtaisi mihinkään muuhun kokemukseen.


Tällä hetkellä kirjoitan kirjaa, jonka aiheena on ihmisen luontainen kyky harmonsoida olemuksena. Vaikka harmonia on meissä oleva potentiaali, tarvitsemme sen sytyttämiseksi apua ja keinoja. Kirjan julkaisee Via-Akatemian säätiö sr. Kirjoittaminen on tärkeä osa työtäni ja toivon sen avulla palvelevani kanssakulkijoitani.  Olen kirjoittanut vialaisiin lehtiin artikkeleita ja pidän blogia ”Harmoniaan”.


Olen kouluttautunut ahkerasti jo vuosien ajan käymällä erilaisilla kursseilla: mm. shiatsu- ja meridiaanioppi, intialainen päänhieronta, ravitsemuskurssit, Alexander-tekniikka, Sound-Healing ja henkinen astrologia. Luonnollisesti erilaiset laulu- ja musiikkikurssit ovat kuuluneet myös kouluttautumiseeni. Opiskelu on minulle elämäntapa ja nautin tiedon hankkimisesta ja sen soveltamisesta käytäntöön. Olen tahtonut päästä yhä syvemmälle ihmisen toimintarakenteisiin: niihin, mitkä ovat mitattavissa ja myös niille alueille, jotka ovat vielä mittaamisten saavuttamattomissa.


Toiminimeni on toiminut vuodesta 2006. Olen käynyt kurssittamassa ja kouluttamassa työ- ja harrastusyhteisöjä pääasiassa Meri-Lapin alueella mutta myös muuallakin Suomessa. Koulutuspalvelun lisäksi toiminimeni tarjoaa henkisen kasvun ja hyvinvoinnin palveluita konsultaation ja terapioiden muodossa. 


Olen kiinnostunut ihmisen kaikista olemuspuolista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä, miten ihminen voi löytää elämällensä valoisamman ja syvemmän tarkoituksen.  Autan avunetsijöitä oman kokemukseni (niin tiedollisen, taidollisen kuin elämänkokemuksellisen) kautta ja parhaalla mahdollisella tavalla. 


- Mahdollisuutena vitaalinen ja harmoninen elämä!

Yhteydenotot Elina Kakko +358505622688 provitalharmonia@gmail.com 

Mikäli en voi vastata puhelimeen, jätäthän minulle viestin.