Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Tältä sivulta löydät:
Kokonaisvalt
aiset harmonisoivat terapiat, astrologia ja henkinen terapia

Äänenkäytön / purennan tasapainotushoito

Voice massage & refleksologia äänentuoton, purennan ja hengityksen alueelle, äänenkäytölliset ohjeet

Käsittelen selän, niska-hartiaseudun, rintakehän, kaulan, purennan, kurkunpään, kielen ja pään alueen lihaksia. Hoitoon voidaan lisätä hengitysharjoituksia ja venytystekniikoita. Monet ovat saaneet tästä hoidosta apua niska-hartiaseudun ongelmiin, purenta-alueen jännitystiloihin sekä äänentuottoon ja nielemiseen.
Saat ohjeita: tarvittaessa ääniharjoituksia, kehon käytön ja ergonomisia ohjeita sekä äänihygieniaan liittyviä ohjeita.
Neurosonic-syvävärähtely on erittäin hyvä lisä tähän hoitoon vapauttamaan lihasjännityksiä ja tasapainottamaan hermoston toimintaa.


Äänivärähtelyterapia
Sound-Healing

Värähtelytyöskentelyä biokentässä ja keholla

Terapian tavoitteet:

BIOKENTÄN TASAPAINOTUS

ENERGIAKESKUKSIEN TASAPAINOTUS

ELIMELLINEN JA TOIMINNALLINEN TASAPAINOTUS


Tässä terapiassa käytän apuna isohkoja äänirautoja ja joskus myös musiikkia. Työskentelemme kehon fyysisellä solutasolla, eteerisellä tasolla sekä myös informatiivisellä energiakentän tasolla, jonne on varastoituneena erilaisia elämänkokemuksia. Eri taajuuksilla värähteleviä äänirautoja käytän biokentässä ja kehokontaktissa.

Äänen avulla on mahdollista lempeällä tavalla saattaa elämänkokemuksesi tasapainotettavaksi, - myös lapsuuden kokemukset, jotka ovat tallentuneena biokenttään ja kehoon. Äänivärähtely yhdessä eteerisen öljyn kanssa on hyvin toimiva kokonaisuus.

Neurosonic-hoito

Professional-tuoli ja sen syvävärähtelyt

Tämä on nykyajan hyvinvointi-teknologiaa! Neurosonic Professional-tuoli on kehitetty Suomessa vuosia kestäneen kehitystyön tuloksena. Neurosonic-hoidon tarkoituksena on kohentaa henkilön fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä edistää palautumista. Vaikuttavana tekijänä on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava ja hermoston sympaattista järjestelmää rauhoittava matalataajuuksinen värähtely. Värähtely etenee kudoksiin hyvin syvälle. Neurosonic-tuoli eroaa täysin tavallisista hierovista tuoleista.

Neurosonic-tuoli on turvallinen, sillä värähtely toimii samalla alueella kuin kehon oma värähtely. Paras teho saadaan käymällä hoidossa säännöllisesti. 

Tuolissa voidaan valita erilaisia ja eripituisia ohjelmia sen mukaan, millaiselle hoidolle on tarvetta: stimuloivalle, palauttavalle vai rentouttavalle. Valittavana on kahdeksan erilaista ohjelmaa. Värähtelyn voimakkuutta voidaan säätää paitsi koko kehoon myös kehon eri osiin. Näin esim. voidaan hoitaa myös henkilöitä, joilla on pään alue herkkä. Hyviä tuloksia on saatu mm. kivun, stressin ja unettomuuden hoidossa. 

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia

Kokonaisvaltainen hoito 

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä auttava sekä rentouttava terapia koko kehon alueelle. Vyöhyketerapiassa keho nähdään vyöhyke- ja heijastejärjestelmänä, jossa on eri syvyystasoja. Vyöhykkeisiin voi tulla ns. energiatukoksia, jolloin ihminen alkaa oirehtia ja sairastua. Tukoksia aiheuttavat mm. stressi (on monenlaisia asioita, jotka keho ja mieli kokevat stressinä) ja itselle sopimaton ruokavalio. Refleksologia tasapainottaa kehon eri elinjärjestelmien toimintoja. Näin voidaan stimuloida kehon omia parantavia voimavaroja. Joskus seurauksena on ns. paranemiskriisi (tarkoittaa oireiden hetkellistä lisääntymistä tai uudelleen ilmestymistä "pintaan"), kun kehon luontainen oma kyky tasapainottaa itsensä lähtee käyntiin. Siksipä terapiassa on hyvä käydä ainakin kolme kertaa, jotta tämä kehon oma paranemiskyky lähtee käyntiin. Käsittelen mm. pään, rintakehän, käsien, korvien ja jalkojen ja jalkaterien heijasteita ja vyöhykkeitä. Tarvittaessa laitan sinulle akunapit korvien vyöhykealueille tilanteesi mukaan. Akunapeilla on mahdollisuus saada nopea apu akuuttiin vaivaan. 

Refleksologia vauvalle

Apua koliikkiin!

Refleksologian eli koko kehon vyöhyketerapian avulla voidaan auttaa vauvaa esim. koliikkikivuissa. Vyöhykkeitä lempeästi käsittelemällä voidaan tasapainottaa elintoimintoja ja helpottaa kipuja. Hoidossa käydään 2-3 kertaa. Tämä määrä yleensä riittää ja tuo vauvalle helpotuksen koliikkivaivoihin. 

Astrologinen tapaaminen

Sieluastrologiaa ja elämänkaaren tutkimista

Teen syntymäkartastasi tulkinnan henkisen astrologian viitekehyksessä. Yhdessä keskustellen etsimme elämäsi oppiläksyt ja mahdollisuudet käyttäen syntymäkarttasi "koodeja" suuntaviittoina. Tämä yleensä lisää itsetuntemusta ja elämänymmärrystä. Tulkintaa varten tarvitsen syntymätietosi: päivän, paikkakunnan ja kellonajan.

Tulkintaan sisältyy syntymäkartan perusenergioiden tarkastelu, progressiivisen kuunvaiheen ja Auringon paluun sekä transiittine tulkinta. Saat suuntaviittoja myös tulevaan. 

Henkinen terapia

ja henkisen tarapian ohjaus

HENKINEN TERAPIA SOPII, kun
  • kaipaat elämääsi selkeyttä.
  • sinulla on henkisiä, mystisiä tai yliluonnollisia                 kokemuksia ja haluat keskustella niistä                             luottamuksellisesti ja asiallisesti.
  • haluat vahvistaa yhteyttä korkeampaan                             Tietoisuuden tasoon.
  • kaipaat elämääsi muutosta ja uutta suuntaa.

Tapaamisemme tavoitteena on auttaa sinua kokonaisvaltaisesti: harmonisoimaan suhdetta itseen, ympäristöön ja elämään sekä ohjaamaan kohti syvällisesti terveempää itsetuntemusta ja elämäntapaa. Henkilökohtainen keskustelu, ohjattu terapia ja mahdollisesti annan myös meditaatioharjoituksia tai muita ohjeita. Henkinen terapia pitää sisällään monia mahdollisuuksia, kuten reggressioterapia, karmavirtaterapia, chakrojen tasapainotus, pyhittämisterapia, identiteettiterapia. Henkinen terapia ei ole psykoterapiaa eikä hypnoosi- tai suggestiohoitoa.