Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      


Tällä sivulla näet luentojen, kurssien ja workshop-aiheet

Luentojen ja workshop-aiheita, valitse tästä tai ehdota sinulle / ryhmällesi sopivaa aihetta ja sisältöä. 
LUENNOT sisältävät yleensä harjoitusosion
Toimiva ääni; äänenhuoltoa - toiminnallinen luento: äänen toimintaan ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ja äänen omahoito. Sopii hyvin opettajille ja muille ääntään paljon käyttäville. 
Terveytemme monet tasot Mitä on kvanttiterveys? Miten harmonisoin olemukseni? Luento ja workshop.Sopii hyvin terveydestään kiinnostuneille.
Itsen löytäminen. Olemuksemme monet puolet ja tietoisuutemme tasot. Itsekasvatuksen tärkeys ja           merkitys.Henkinen kasvu. Itseoivallus. Sopii hyvin henkisestä kasvusta kiinnostuneille.
Takaisin kehoon! Kehotietoisuus.Toiminnallinen luento sisältäen kehoharjoituksia, energisointiharjoituksia ja itsehoitotekniikoita käyttäen esim. akujoogaa, vyöhyketerapiaa, joogaa ja ääntä. Sopii hyvin, kun haluaa lisätä kehotietoisuutta ja terveyttä.
Parantuminen henkistä tietä. Mitä on henkiparannus ja henkiparantaminen. Kuinka se on mahdollista ja mitä se ihmiseltä vaatii? Voinko minä parantua? Nykytietämyksen valottaminen näistä aiheista. Sopii hyvin, kun on kiinnostunut parantumisen mahdollisuuksista.
Äänen parantavat mahdollisuudet. Tietoa äänen vaikutuksista sekä harjoituksia. Ääniresonanssin mahdollisuudet: oma ääni, äänimaljat, ääniraudat, musiikki - miten vaikuttavat terveyden kohentumiseen. Tietoa ja harjoituksia.  
Ajatusjoogametodi: miten voin harmonisoida olemukseni ajatusjoogan avulla ja
elää tasapainoisempaa arkea. Rajajooga apuna arjessa.
Lyhytkurssien ja workshop-aiheet, jooga, palautuminen ja rentoutuminen; valitse tästä tai ehdota sinulle / ryhmällesi sopivaa aihetta ja sisältöä.

Vitaalisuutta ja terveyttä! kurssi sisältäen joogaa, energisointiharjotuksia ja itsehoidon tekniikoita.

Harmonisoivaa joogaa - joogaharjoituksia tuolilla tai/ja matolla tehden. Rentoutus- ja  meditaatioharJjoituksia. Voidaan sisällyttää sointukylpy.

Joogaa, ajatusjoogaa ja musiikkia - kehollisen joogaharjoituksen lisäksi kurssilla saat infopaketin     ajatusjoogasta. Kurssin lisämausteena laulua ja musiikkia.

Rauhoittavaa joogaa, chantingia ja meditaatiota. Kurssin tavoitteena on saada aikaan rentoutumista niin, että nukahtaminen olisi helpompaa ja pääseminen syvän unen vaiheeseen mahdollistuisi. Tarvittaessa voi sisältää "uni-infopaketin", tietoa nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvistä tekijöistä.

Jooga terveydenhoidon tukena. Esittelen tiedollisen ja käytännöllisen kokonaisuuden joogan terveydellisistä vaikutuksista. Tietoa ja harjoituksia.

Hellittäen ja hiljentyen. Rentoutus, jossa yhdistämme lempeän, helpon joogan ja rauhoittavan sointukylvyn (äänimaljat, kellot ja gongi) rauhoittavat vaikutukset. Sopii hyvin esim. työyhteisön rentouttavaksi ja palauttavaksi hetkeksi.

Laulamiseen liittyvät kurssit. Valitse tästä tai ehdota sinulle / ryhmällesi sopivaa aihetta ja sisältöä.
LAULU- ja ÄÄNENMUODOSTUSKURSSIT kuoroille ja ryhmille.
Kuorolaulajan taitokurssi. Äänenmuodostuskurssi kuorolle. Opettajana kanssani kuoronjohtaja Jouko Kakko.
Kadonneen sävelen metsästys. Kurssi laulutaidon hukanneille.
Värähtelylääkettä! Vapauttavia ääniharjoituksia ja Hengen innoittamia lauluja eri traditiosta, liikkuen ja laulaen.   Musiikkia ja rentoutumisharjoituksia.
Laulunopetus Lauluilo: laulunopetusta yksinlaulajille, ryhmille ja kuoroille.

Minulla on paljon kokemusta luennoimisesta ja kurssien pitämisestä. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla minulle. 

Vastaan mielelläni tiedusteluihin. Voit tutustua aiheisiin klikkaamalla linkkiä: