filosofinen praktiikka - counselling - astrologinen praktiikka - 
joogan, rajajoogan ja laulunopetusta - koulutukset ja kurssit 
Pro Vital Harmonia Elina Kakko
KM, musiikkipedagogi, jooganopettaja SJL, Via-Akatemian rajajooganopettaja

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      


Tällä sivulla pääset tutustumaan
luentojen, kurssien ja workshop-aiheisiin

LUENNOT ja PÄIVÄKURSSIT
Valitse tästä tai ehdota sinulle / ryhmällesi sopivaa aihetta ja sisältöä. 
Luento voi olla toiminnallinen eli sisältää harjoitteita. 

Toimiva ääni. Äänenhuoltoa - toiminnallinen luento: äänen toimintaan ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ja äänen omahoito. Sopii hyvin opettajille ja muille ääntään paljon käyttäville
Terveytemme monet tasot. Mitä on terveys? Miten harmonisoin olemukseni? Luento ja workshop. Sopii hyvin terveydestään ja eheytymisen taidosta kiinnostuneille.
Itsen löytäminen. Olemuksemme monet puolet ja tietoisuutemme tasot. Itsekasvatuksen tärkeys ja merkitys. Henkinen kasvu. Itseoivallus. Sopii hyvin henkisestä kasvusta kiinnostuneille.
Eheyttä ja terveyttä kehoon. Esittely joogan tervehdyttävistä vaikutuksista. Infopaketti ja lempeä joogaharjoitus.
Parantuminen henkistä tietä. Mitä on henkiparannus ja henkiparantaminen. Kuinka se on mahdollista ja mitä se ihmiseltä vaatii? Voinko minä parantua? Mitä tästä tiedetään nykyään? Aihe sopii hyvin, kun on kiinnostunut parantumisen mahdollisuuksista. Tietoa ja harjoituksia.
Äänen ja musiikinparantavat mahdollisuudet. Miten äänivärähtely ja musiikki vaikuttavat terveyden kohentumiseen. Tietoa ja harjoituksia.  
Ajatusjoogametodi. Metodin esittely. Miten voin harmonisoida olemukseni ajatusjoogan avulla ja elää tasapainoisempaa arkea. Rajajooga apuna arjessa ja henkisen kasvun edistäjänä.
Positiivisen ja loogisen ajattelutaidon merkitys. Mitä nykytutkimus tietää tästä tärkeästä taidosta? Kerron, miten voit oppia elämääsi rakentavan taidon. Ajatusharjoituksia ja workshopissa aarrekartan tekeminen.
WORKSHOPIT eli TYÖPAJAT, VIIKONLOPPUKURSSIT, KURSSIJAKSOT
Aiheina TERVEYS, EHEYTYMINEN, JOOGA, AJATTELUTAITO JA RENTOUTUMINEN
Valitse tästä tai ehdota sinulle / ryhmällesi sopivaa aihetta ja tarkkaan kohdennettua sisältöä.

Eheytymisen taito - viikonloppukurssi sisältää lempeää joogaa, rentoutumisharjoituksia ja ajatustaidon harjoituksia. Voi sisältää tiedollisen osuuden henkisestä eheytymisestä. 

Sopii hyvin esim. yhdistyksen järjestämänä.

Vitaalisuutta ja terveyttä! kurssi sisältäen joogaa, energisointiharjotuksia ja itsehoidon tekniikoita.

Harmonisoivaa joogaa - joogaharjoituksia tuolilla tai/ja matolla tehden. Rentoutus- ja  meditaatioharjoituksia. Voidaan sisällyttää syvärentoutus äänimaljojen kera. 

Joogaa, ajatusjoogaa ja musiikkia - kehollisen joogaharjoituksen lisäksi kurssilla saat infopaketin  ajatusjoogasta. Kurssin lisämausteena laulua ja musiikkia.

Rauhoittavaa joogaa, chantingia ja meditaatiota. Kurssin tavoitteena on saada aikaan rentoutumista niin, että nukahtaminen olisi helpompaa ja pääseminen syvän unen vaiheeseen mahdollistuisi. Tarvittaessa voi sisältää "uni-infopaketin", tietoa nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvistä tekijöistä.

Jooga terveydenhoidon tukena. Esittelen tiedollisen ja käytännöllisen kokonaisuuden joogan terveydellisistä vaikutuksista. Tietoa ja harjoituksia.

Hellittäen ja hiljentyen. Rentoutus, jossa yhdistämme lempeän, helpon joogan ja rauhoittavan sointukylvyn (äänimaljat, kellot ja gongi) rauhoittavat vaikutukset. Sopii hyvin esim. työyhteisön rentouttavaksi ja palauttavaksi hetkeksi.

Aarrekartta-workshopPysy kartalla, vaikuta tulevaisuuteesi! Loogisen positiivisen ajattelutaidon merkitys ja luomisen taito. Ennen wokshopia tunnin kestävä luento PowerPoint esityksellä.
LAULU- JA ÄÄNENMUODOSTUSKURSSIT
KUOROILLE, RYHMILLE JA YKSINLAULAJILLE
LAULUILO-LAULATUS
Valitse tästä tai ehdota sinulle / ryhmällesi sopivaa aihetta ja sisältöä.
Kuorolaulajan taitokurssi. Äänenmuodostuskurssi kuorolle. Opettajana kanssani kuoronjohtaja Jouko Kakko.
Kadonneen sävelen metsästys. Kurssi laulutaidon hukanneille.
Värähtelylääkettä! Vapauttavia ääniharjoituksia ja Hengen innoittamia lauluja eri traditiosta, liikkuen ja laulaen.   Musiikkia ja rentoutumisharjoituksia.
Laulunopetus Lauluilo: laulunopetusta yksinlaulajille, ryhmille ja kuoroille.
Lauluilo-laulatus: tilauksesta lauluiloa laulattaen: ikäihmiselle tai toipilaalle. Kotiin tai palvelutaloon.

Minulla on paljon kokemusta luennoimisesta ja kurssien pitämisestä. 

 

Vastaan mielelläni tiedusteluihin.