Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Sointykylpy ja äänimaljarentoutus

Syvärentouttavaa terapiaa yhdelle henkilölle ja ryhmälle

Äänen parantavat vaikutukset


Ääntä ja musiikkia on käytetty parantamiseen jo hyvin kauan, muinaisen Egyptin ja Kreikan ajoista asti. Lääketieteen isä Hippokrates käytti ääntä ja musiikkia hoitaessaan potilaitaan.


Äänen ja musiikin parantavat vaikutukset perustuvat äänivärähtelyyn eli ääniaaltoihin, joita ihminen ottaa vastaan koko kehollansa: mm. kuuloaistinsa, ihonsa ja tuntoaistinsa kautta. 


Kuuloaistin kautta sointuisat ja rauhoittavat äänet vaikuttavat suoraan aivojen toimintaan: tasapainottaen aivopuoliskojen toimintaa ja hermoston sekä aivojen välittäjäaine- ja hormoni-toimintoja. Äänimaailma vaikuttaa aivoaaltoihin ja siksi saadaan nopeasti aikaan syvärentoutumisen tila. Myös syvemmät tietoisuuden tasot tulevat mahdollisiksi kokea. 


Ihon ja tuntoaistin kautta ääniaallot kulkeutuvat solutasolle asti vaikuttaen koko kehon toimintaan. Kun kehon biokemiallinen toiminta tasapainottuu, myös tunteet voivat harmonisoitua. Stressi lievittyy ja ihminen voi kokea rauhan, vapauden ja ajattoman tilan. Äänen parantavina vaikutuksina voi kokea kivun hellittävän, unen laadun parantuvan ja keskittymiskyvyn sekä luovuuden lisääntyvän. Fyysisen ja hienojakoisten kehojen rajapinnat tasapainottuvat, koska ääni pystyy vaikuttamaan hyvin monella olemisen tasolla.


Äänimaljarentoutus

Äänimaljahoito


Äänimaljarentoutuksen aikana lepäät lattialla patjalla, hoitopöydällä tai lepotuolissa. 

Soitan eri taajuuksilla soivia tiibetiläisiä äänimaljoja, gongia ja kelloja. 


Tiibetiläisillä äänimaljoilla on pitkä historia, niitä käytettiin lisäämään rauhaa ja keskittyneisyyttä meditaatiossa. 


Äänimaljojen äänimaailma tyynnyttää mieltä, vapauttaa stressiä ja levottomuuden energioita, laskee verenpainetta, helpottaa hengitystä ja verenkiertoa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja nostaa mielialaa. Tämä on mahdollista hermoston toiminnan tasapainottumisen kautta, minkä lempeä ääniharmonia saa aikaan.


Sointukylpy


on äänimaljarentoutus, mutta se tapahtuu ryhmässä. Käytän äänimaljoja, gongia ja kelloja. 

Voit tilata rentouttavan sointukylvyn työpaikallesi, yhdistykseen, osaksi koulutuspäivää jne. Vastaan mielelläni tiedusteluihin. Sointukylpyyn voimme lisätä muitakin elementtejä kuten lempeän joogaharjoituksen tai ajatusjooga- tai meditaatiohetken.


Lämpimästi tervetuloa harmoniaan ja lepäämään ääniharmoniaan!