Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      


Ravintoainemittaus


SINUN KEHOSI

SINUN TERVEYTESI

SINUN VALINTASI

Kuuntelen sinua.

Sinä voit valita työskentelymme syvyyden ja tason, ole hyvä:

1) Laaja kehon vitaliteetin ja ravintoaineiden mittaus
ja elämäntapa-ohjeistus
2) Katselmus kehomieli-tietoisuuteen: 
Laaja mittaus ja Body-Mind-Spirit-työskentely

Quantum Magnetic Resonance-mittaus toimii 

osana nykypäivän terveydenhoitoa.

Tapaamiseemme ei liity tuotemyyntiä!

 

Mitkä ovat terveytesi kannalta tärkeitä tekijöitä kehossasi?

 • ruuansulatus, hyvä suoliston kunto ja ravintoaineiden imeytyvyys.
 • immuunijärjestelmä, vastustuskyky sekä hyvä antioksidanttisuoja soluilla.
 • energiantuotanto, jotta sinulla on energiaa tehdä päivän askareesi.
 • maksan myrkynpoistojärjestelmä.
 • hormonien ja hermojen välittäjäaineiden optimaalinen tuotanto.
 • emotionaalisen elämän ja ajatustyön välinen tasapaino.


Nämä ovat keskeisiä tekijöitä ja näitä me kartoitamme Quantum Magnetic-mittauksessa ja tulosten tulkinnassa. Mittauksen avulla saamme tietoa mm. vitamiini- ja hivenainetasoistasi, eri rauhasten toiminnoista (haima, maksa, kilpirauhanen), vatsan ja suoliston toiminnasta, verisuonten ja aivojen tilasta, luuston tilasta, immuunijärjestelmän toiminnasta ja rasvahappotasapainosta. Mittaus on hyvin laaja sisältäen yli 250 eri markkeria.


Miten mittaus tapahtuu?

Ennen kuin tulet vastaanotolle, saat täyttää kyselykaavakkeen. Tarvittaessa saat pitää ruoka- ja”kakkapäiväkirjaa” viikon-kahden ajan. Kyselyn ja haastattelun avulla saamme pohjatietoa terveydentilastasi. Huomioithan sen, etten tee diagnooseja. Tulokset antavat viitteitä terveydentilasta ja siitä, miten kehosi elintoimintoja voisi tasapainottaa.

Kun tulet mittaukseen huomioi seuraavat tekijät:

 • magneettikorut otetaan pois.
 • kännykkä otetaan pois taskusta.
 • kofeiinijuomia ei tule nauttia kolmeen tuntiin ennen mittausta.
 • alkoholia ei saa olla veressä.
 • muista juoda vettä.
 • ota lääkärin määräämät lääkkeet normaalisti.
 • pukeudu väljiin, lämpimiin vaatteisiin.
 • jos olet harrastanut raskasta liikuntaa, lepää kolme tuntia ennen mittausta.
 • työskentele ja nuku normaalisti kaksi päivää ennen mittausta.

Mittausta ei voi tehdä, jos sinulla on sydämentahdistin tai jos olet raskaana.


Mittaus perustuu magneettiresonanssiin. Mittauksessa pidät kädessäsi magneettisauvaa. Magneettiresonanssianalyysi on ultraäänitutkimuksen ja magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Sähkömagneettisia aaltoja voidaan mitata ja tutkia. Ihmiskehon lähettämät sähkömagneettiset aallot kertovat elimistön tilasta, sillä ne vaihtelevat ihmisen terveydentilaan mukaan. Mittaus havaitsee kehon sähkömagneettiset värähtelyt ja poikkeamat. Laite vertaa tuloksia normaaleihin viitearvoihin. Mittaustuloksia tulkitsemalla voidaan siis saada viitteitä kehon tilasta juuri mittaushetkellä.

Mittaus kestää parisen minuuttia. Mittaus on kivuton.


Tulosten tulkitsemiseen käytämme aikaa 1,5-2 tuntia. Niiden perusteella saat elämäntapa- ja ravintosuosituksia. Ohjeistus on keskimäärin 5-8 sivuinen, ja saat sen itsellesi. Mittaukseen ei sisälly ravintolisien myyntiä, mutta saatan suositella sinulle joitakin ravintolisiä käyttöösi terveydentilan tasapainottamiseksi ja tukemiseksi.


Kuinka luotettavia tulokset ovat?

Tulosten tarkkuus on 80-90 %. Täysin kattavia tuloksia ei voi saada edes verikokeilla. Tulokset ovat suuntaa-antavia eikä niiden avulla tehdä diagnooseja.

Omasta puolestani voin sanoa, että tulokset ovat olleet yhdensuuntaisia laboratoriossa tehtyjen verikokeiden kanssa.


Mitä mittauksen jälkeen?

Toivon, että pidät hyvää huolta terveydestäsi. Olen antanut sinulle elämäntapa- ja ravintosuosituksia. Sinun tehtäväsi on kuunnella omaa kehoasi ja ohjeiden sopivuutta itsellesi. Jos sinua askarruttaa jokin saamasi ohje, ota rohkeasti yhteyttä minuun.

Uusinta mittaus voidaan tehdä 2-3 kuukauden kuluttua. Tämä onkin suositeltavaa, jotta näemme, miten elämäntapa-hoito vaikuttaa sinuun solutasolla.

Suosittelen yhdistämään mittauksiin vähintään kolme vyöhyketerapiakäyntiä. Vyöhyketerapian avulla voimme tasapainottaa kehon elintoimintoja ja vaikuttaa mm. aineenvaihduntaan ja ravintoaineiden imeytymiseen.


Mitä muuta keskustelu, mittaus ja tulosten tarkastelu voi tuoda esiin? Mitä voit oppia itsestäsi?

Jos sinulla on halua ja valmiutta työskennellä kehomieli-tetoisuuden tasolla, voin auttaa sinua tiedostamaan, mitä kehosi haluaa sinulle kertoa. Keho toimii suurella älykkyydellä, jonka kanssa voi oppia keskustelemaan. Kutsun tätä Body-Mind-Spirit-työskentelyksi. Tarkastelemme yhdessä, mitä voi piileksiä mahdollisen epätasapainotilan taustalla. Terveydentilasi mahdolliset epätasapainotilat voivat kertoa siitä, mitä emotionaalisia kokemuksia olet varastoinut kehoosi. Tutustut kärsimyskehosi toimintaan ja tavoitteena on oppia hallitsemaan sen aktivoitumista. Työskentely keho-tietoisuuden tasolla on vapaaehtoista ja teemme sen yhdessä, jos olet halukas katsomaan pintaa syvemmälle.


Tervetuloa vastaanotolle!