Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      


Voice massage terapia 

- ääni ja purenta tasapainoon!
- helpotusta lihasjännityksiin!

Voice massage terapia on hierontahoitoa ja se tehdään äänentuoton, purennan ja tarvittaessa myös hengityksen alueelle. Käsittelen selän, niskan, rintakehän, kaulan, kurkunpään, kielen ja purennan lihaksia ja kudoksia. 

Hierontahoidon kesto on 60 min.

Pitkittyneissä ongelmissa sinun kannattaa varautua 3-5 kerran hoitojaksoon.


Olen valmistunut voice massage terapeutiksi 2006 ja minulla on pitkä kokemus asiakkaiden auttamisesta. Äänenkäytön ammattilaisena osaan lähestyä ongelmaasi omakohtaiseen kokemukseen perustuvalla asiantuntemuksella.


Äänenkäytön ja purenta-alueen kokonaisvaltainen tasapainotus

Minulla on monipuolinen kehoterapeutin koulutus ja kokemus. Kun etsit ääni- tai purentaongelmien vuoksi apua, voin auttaa sinua voice massage-terapian ja vyöhyketerapian keinoin - yhdistämällä tehokkaaksi hoitomenetelmäksi nämä kaksi hoitotapaa. 

Hoidon kesto on 90 min.

Vyöhyketerapiaa voice massagen vaikutuksia tehostamaan! Vyöhyketerapia on vyöhyke-, heijaste- ja pistekäsittelyä. Äänentuoton ja purennan tasapainotushoidossa käsittelen sinun ongelma-alueeseen liittyviä vyöhykkeitä ja pisteitä tarpeen mukaan. 

Äänen hoitavat vaikutukset avuksi! Hoitoon voidaan sisällyttää myös äänivärähtelyä:  käyttää Neurosonic-tuolia tai äänirautoja viemään rentouttavaa tehoa syvemmille kudoksiin.


Saat tarvittaessa äänenkäytöllisiä ja kehon hyvinvointiin (esim. purennan ja hengityksen rentouttamiseen) liittyviä ohjeita.