Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      


Koko kehon vyöhyketerapia
refleksologia


Nimensä mukaisesti tässä hoitomuodossa on kyse heijasteista ja vyöhykkeistä keholla. 
Koko kehon vyöhyketerapiassa heijasteita ja vyöhykkeitä etsitään ja hoidetaan koko kehon alueella. Heijasteet sisältävät usein koko ihmisen pienoiskoossa. Siten koko kehon vyöhyketerapia toimii ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitavana menetelmänä.

Erittäin mielenkiintoinen heijastejärjestelmä on ihmisen korvassa. Korvan pisteitä hoitamalla voidaan saada nopeastikin apua akuuttiin vaivaan. Korvan vyöhykepisteisiin voin laittaa akunappeja tehostamaan hoidon vaikutusta ja tasapainottumista.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rauhoittuminen, rentoutuminen, kivun ja lihaskireyden lievittyminen sekä aineenvaihdunnan, verenkierron, immuunipuolustuksen, hormoonitoiminnan ja hengityksen parantuminen. Itsetuntemus ja elämänhallinta yleensä lisääntyvät, kun työskennellään kehon kanssa sitä harmonisoivalla tavalla. Ihmiset ovat saaneet apua mm. huimaukseen, ruuansulatusvaivoihn, selkävaivoihin ja erilaisiin nivelvaivoihin. 

Joskus vyöhyketerapian jälkeen vaivat voivat hetkeksi palata tai jopa hieman pahentua. Se on merkki siitä, että kehon oma kyky parantaa itsensä on lähtenyt käyntiin. Kyseessä on myös luonnollinen kehon puhdistautumisprosessi. Olisikin hyvä, että vyöhyketerapiassa käytäisiin muutaman kerran, jotta kehon ja mielen tervehtyminen todella lähtisi käyntiin ja olisi pysyvämpää. On hyvä muistaa, että kenelläkään terapeutilla ei ole taikasauvaa, vaan töitä oman vointinsa parantamiseksi täytyy tehdä itse.

Suosittelen kolmea-viittä lähellä toisiaan olevaa käyntiä ja sen jälkeen tasapainoa ylläpitäviä käyntejä esim. kerran kuukaudessa. Toki voit tulla hoitoon myös tutustumismielessä.

Oma kokemukseni koko kehon vyöhyketerapiasta:

Sain koko kehon vyöhyketerapiasta helpotusta vasta- ja suolistovaivoihin, vaihdevuosivaivoihin (erinäisiin fyysisiin ja psyykkisiin oireisiin, kuten nivel- ja lihaskipuihin) sekä niska-hartiaseudun ja selän jännitys- & kiputilohin. Olo on hoidon jälkeen rentoutunut ja kevyt, kun energiat virtaavat tasapainoisesti koko kehossa. Keholleni ei sovi kovin muokkaava lihashieronta. Siksi heijasteiden käsittely on minun keholleni sopivampi hoitotapa. Hoitoon voi tulla, vaikka omaisi arat tai kutiavat jalkapohjat. Itselläni on ollut kosketukselle erityisen herkät jalkapohjat. Pikku hiljaa hoitokertojen myötä jalat ovat antautuneet hoidolle ja tulos on ollut ihanan rentouttava ja kehon eri järjestelmiä avaava. Olen iloinen ja onnellinen siitä, että olen löytänyt koko kehoa tasapainottavan vyöhyketerapian. Siksi lähdin sitä myös opiskelemaan. Hyvää hoitoa hyväksi todetulla menetelmällä tahdon tarjota muillekin! 

Vyöhyketerapia vauvoille

Koko keholle tehtävä vyöhyketerapia voi auttaa vauvaa rentoutumaan, kun koliikkikipuja saadaan lievitettyä ja suloistossa olevaa massaa ja kaasua liikkeelle. Kolmen kerran hoitosarja lähekkäisinä päivinä tuo yleensä avun